Sommerens største tendenser

Selvom sommeren og foråret lader vente på sig, kan vi jo godt begynde at planlægge sommeren samt vores sommergarderobe. Nogen gange har den jo med at komme snigende lige pludselig, og vi vil nødig ende med at stå midt i en hedebølge og stadig have vintergarderoben hængende i skabet, vel? Så heller være lidt tidligt på den end ende ud i sådan et scenarie, når det kommer til sommerens klæder.

Sommerens mode og tendenser er allerede dikteret for længst, hvorfor det bestemt heller ikke er for tidligt at tage et kig på dem, hvis du vil nå at have fat i nogle af sommerens hit, så du kan se smart ud hele sommeren.

 

Nuancer og trend der hitter

En farve der vil være særligt dominerende igennem sommeren 2016 er en stærk rød nuance, som er super elegant og powerfuld. Det er en kraftig farve, der både kan sammensættes med hvid og lyse farve samt mørke farver, der giver farven lov til at træde endnu mere i karakter. Den vil ses i mange faconer; en kort kjole, en lille top, pelsjakker, blomsterprint og lignende. Så skynd dig at få fingre i noget rødt, hvis du vil i gang med at blive klar til sommeren.

En anden skarp farve, der vil være særlig synlig i løbet af sommeren er den flotte koboltblå farve, der vil blive båret fra top til tå.

For lige at blive ved farverne og de mest trendy nuancer kan fersken og orange også nævnes som nogle moderne farver, der vil være synlige gennem sommeren. Så det er med allerede nu at få fat i de farverige fund, hvis du vil være med på moden, når sommeren melder sin ankomst.

En anden tendens, der længe har været at finde på catwalken, men som vil være særlig populær igennem sommeren er lag-på-lag outfits. Det er desuden noget, der gør sig rigtig godt til det danske klima og det omskiftelige vejr, da det hurtigt kan skifte fra blæse værd og stiv kuling til hedebølge. Derfor er det rart at have flere lag på, så man kan tage et par af eller på, hvis det pludselig skulle blive varmere eller koldere.

Det varer forhåbentlig ikke længe før sommeren kommer snigende. Butikkerne har for længst fyldt op med sommervarer, så det er bare med at gå shop amok og få fingre i alle de hotte trend, inden de er udsolgt.

High street butikkerne som H&M og lignende plejer også at være ude i god tid, så hvis budgettet ikke er til det helt store, kan du formentlig også finde nogle trendy klæder her, der vil sikre dig en moderne sommergarderobe.