Geometriske former og skandinavisk enkelthed

Kan du godt lide enkle og feminine smykker, der kan sætte prikken over i’et på både et fest og hverdags look? Og er du samtidig fan af dansk design og skandinavisk mode? Så vil du helt sikkert også kunne lide Pernille Corydon smykkerne, der netop er indbegrebet af dansk design og skandinavisk mode med et minimalistisk islæt.

 

Bag om brandet

Pernille Corydon er født og opvokset på Fyn, hvor hendes interesse i håndværk viste sig i en tidlig alder og udviklede sig gennem årene. Hendes unikke talent kunne hun ikke løbe fra, hvorfor hun i 2008 begyndte at designe smykker med hendes egne hænder.

Pernille Corydon er et smykkebrand, der tager udgangspunkt i den velkendte og populære skandinaviske enkelthed. Derudover er smykkerne inspireret af former fra hele verden, der er blevet omdannet til tidsløse smykker. Smykkerne er moderne, enkle smykker uden overdådige detaljer og vedhæng, hvilket skaber et virkelig rent og feminint look. Det gør samtidig, at smykkerne egner sig godt både til hverdags brug og til pæn.

Successen har taget fart for Pernille Corydon, der nu sælger sine smykker i hele fjorten forskellige lande gennem mere end 350 forhandlere.

 

Mere end bare et smykke

Pernille Corydons smykker er inspireret af livet, hvilket gør dem til noget helt særligt. Hvert smykke har en særlig historie, der tager udgangspunkt i hendes eget liv og samfundet.

En af hendes kollektioner nemlig Island Collection, er inspireret af Islands kontrastfyldte landskab og skiftende farver, noget der har gjort et stort indtryk på designeren. Hendes møde med den smykke natur og samtidig uspolerede råhed på Island fik hende til at skabe kollektionen, der består af enkle guld og sølv smykker, der netop afspejler dette unikke landskab.

Smykkerne er altså mere end bare et smykke. Det er et symbol på noget større og på livet, hvorfor du med du får noget helt unikt med Pernille Corydon smykkerne.

Sammensæt de geometriske og enkle smykker med et simpelt hverdagslook som et par slidte jeans og en hvid t-shirt for et afslappet og tilbagelænet look. Eller sæt smykkerne sammen med en lille sort kjole og et par stiletter for et festligt og feminint look. Mulighederne er mange med de unikke smykker, der i den grad afspejler en danskhed og står indenfor dansk design og skandinavisk mode, der i særlighed handler om enkelthed og minimalisme.

Noget Pernille Corydon formår at tolke på en helt unik måde med en tilgang til verden i form af de geometrisk former.