Dansk design til den regnvåde sæson

Vi går stille og roligt efteråret i møde, og regnen har allerede meldt sin ankomst. Der er faldet en del regn på det sidste, hvilket ikke er ualmindeligt for det danske sensommervejr og efteråret. Så hvis du ikke allerede har udstyret i orden, kan det stærkt anbefales, at du anskaffer dig noget regntøj til den kommende våde sæson.

En kombination af funktionalitet og mode

RAINS er et dansk regntøjsfirma, der blev grundlagt i 2002. Virksomheden har siden da vokset sig til et veletableret, dansk og internationalt anerkendt regntøjsbrand, på baggrund af deres tidligere fortolkning af den traditionelle gummi regnfrakke.

Sammen med de genopfundne klassikere tilbyder RAINS i dag en komplet serie af vandtæt overtøj, tasker og tilbehør til den modebevidste forbruger.

Fra hovedkontoret i Århus, Danmark, udvikler RAINS nye produkter til den ekspanderende samling og styrer den europæiske distribution. RAINS udgør altså hovedkvarteret i Århus bestående af 500 kvadratmeter showroom og et butikslokale i København, der danner rammerne for udstilling af branduniverset og præsentation af nye kampagner.

Inspireret af både skandinavisk vejr og design arv samler RAINS traditionelle metoder med innovative teknikker til at skabe funktionelt og moderne regntøj.

Så hvis du ikke er vild med ideen om at iklæde dig regntøj, fordi du ikke føler, at det ser særligt smart ud, så bør du tage et smut forbi RAINS. De har nemlig netop formået at gøre det cool at iklæde sig regntøj, selv på dage med ganske lidt støvregn.

Her finder du RAINS

RAINS forhandles efterhånden hos mange forskellige forhandlere, for eksempel i Magasin og Illums bolighus. Så hvis du er på udkig efter noget regntøj til den kommende tid, kan du eventuelt svinge forbi en af stederne, og prøve nogle af de forskellige modeller.

Du kan også bestille dit regntøj direkte gennem deres webshop eller fra andre webbutikker, hvis det er mere bekvemmeligt for dig.