Moderne møbler og design trends for 2018

Vil du gerne vide mere om moderne møbler og designtrends inden for indretning? Så læs med her, hvor vi kigger nærmere på de moderne møbler og designtendenser for 2018. Nogle designtendenser fra 2017 ser vi fortsat, mens andre trends er helt nye.

Indret et moderne hjem med tre de trends

  1. Træmøbler
    De rå og naturlige træmøbler har være populære de seneste par år, men i 2018 vil tendensen eksplodere yderligere. Unikke indretning og tilbehørselementer, som vaser, er gode til at tilføje karakter til det moderne hjem. I 2018 forventer vi dog også at se træ i større projekter, som borde, stole, sofaer osv.
  2. Hyggelige rum
    En designtrend i 2018, der forventes at falde i god jord, er ideen om at finde plads til afslapning og familie. Hygge er et fælles tema, vi har set i moderne møbler og designtendenser anno 2018. At finde plads til at tilbringe tid sammen med familien eller slappe af alene, i små, intime rum er en fantastisk trend, som vi håber fortsætter i de følgende år. Det kan være i form af store lækre sofa møbler, puder, hyggelige læsekroge osv. Moderne møbler som sektionssofaer og store stole er fantastiske til afslapning med familie og er gode til at gøre et rum mere hyggeligt.
  3. Retro er vendt tilbage
    Den mest interessante trend indenfor design og moderne møbler for 2018 er, at retro stilen er tilbage! Metaller, mønstre, farver – alt hvad du kan huske fra din bedstemors 1970’er-stue vil hitte i 2018æ

Find dine møbler hos Biva

Trænger dit hjem til en kærlig hånd eller er du på udkig efter nye moderne møbler, så finder du et stort udvalg hos Biva, hvor der også er mulighed for at tage udgangspunkt i de tre ovennævnte trends, når du shopper møbler til det moderne hjem.