DIY og guides

Gør julen ekstra speciel og magisk for dine børn

Julen er bestemt den bedste tid på året for børn overalt i verden. Forældrene planlægger ofte jul i god tid – gerne allerede 3 til 4 måneder før, så de kan give deres børn en oplevelse, de vil huske.

Her er et par ting, der bestemt vil gøre julen mere speciel for børnene.

Læg gaver i julesokken

Alle børn plejer at få at vide, at julemanden skal komme og give gaver til de gode børn i deres strømpe. Sørg for at dit barn også får denne vidunderlige følelse. En lille gave i strømperne er noget, som de normalt venter på året rundt.

Du kan forberede dig på dette ved at give dine børn en stor sok. Få dem til at hænge sokken op på døren til deres værelser og fortæl dem, at de skal gøre det, da julemanden ellers ikke kan finde sokken.

Nu skal du så have klargjort en masse gode gaver. Nogle forældre vælger at lægge en gave ned i sokken hver eneste morgen, mens andre vælger at gøre det lidt sjældnere, og måske kun når det er søndag.

At lægge en gave ned i sokken er det bedste du kan gøre for dine børn, og det gør altid, at ventetiden til den 24 december ikke er så lang, som den ellers ville have været.

Tag børnene ud på en overraskelsesferie

At tage på en overraskelsesferietur er en af ​​de bedste ting ved julen. Gør det til en ting at tage dine børn ud på en ferie i denne juletid. Dette er noget, de vil elske og et minde, som de kan værdsætte i hele deres levetid.

Få besøg af julemanden

Selv hvis du ikke kan tage på en ferie, betyder det ikke, at du ikke vil være i stand til at nyde julen eller gøre den speciel for dine børn. Bare klæd dig ud som julemand og tag på besøg hos dine egne børn. Her skal du nok lige have forberedt dig på et godt og stort julemandsgrin.

Du kan læse mere om julen og få gode ideer til at fejre julen her.