Bolig & Møbler

Tre funktionelle og smarte møbler til stuen

Stuen er hjemmets centrum. Nogle har et køkken-alrum, andre har en separat stue. Uanset hvordan din bolig er indrettet, er stuens indretning og funktionalitet essentiel. Derfor er det altid værd at have møbler, der både er pæne og funktionelle, for øje. Vi har fundet tre møbler, der både gør stuen flot og brugbar.

Den smarte skænk

Skænken er velkendt i de danske stuer. Og med god grund. En skænk er nemlig både praktisk og pæn at kigge på. I dag laves der skænke i mange forskellige størrelser, i mange forskellige farver og i mange forskellige materialer. På den måde kan du være helt sikker på at finde en skænk, der passer godt ind i dit hjem. Skænken har et smukt ydre og et funktionelt indre, hvor der kan opbevares service, skåle og diverse.

En læselampe til læsehesten

En måde at få brugt stuen mere på og samtidig give den et ekstra touch er ved at anskaffe sig en læselampe. Er du glad for aviser, bøger eller læsestof generelt, er en læselampe en flot og enkel måde at bruge mere tid i stuen på. Læselamper findes i mange forskellige designs og koster ikke ret meget. De kan både stå og hænge, og det er nemt at få monteret en læselampe ved siden af en god stol eller sofaen. Et lille interiør, der giver en stor værdi for stuen – både funktionelt og designmæssigt.

Undgå rod med en magasinholder

Aviser, blade og bøger ligger ofte på spise- eller sofabordet i stuen og roder. Med en smart magasinholder har du både sans for detaljen og styr på rodet. Her kan du opbevare aviser, bøger, blade med videre på en elegant og stilfuld måde. Magasinholderen er til dig, der tager det ekstra skridt, og det er hverken dyrt eller besværligt. Til gengæld er det både smart og pænt at se på. For nogle få hundrede kroner kan du dermed vinke farvel til rodet.